Uvjeti dostave​

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

 
Sve narudžbe zaprimljene do 12.00h radnim danom u pravilu šaljemo sljedeći dan. Narudžbe zaprimljene iza 12.00h šaljemo sljedeći radni dan.

Pružatelj usluge dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka (subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani) u vremenu utvrđenom Općim uvjetima prijevoznika ili drugim internim dokumentima prijevoznika. U pravilu svi poslani paketi isporučuju se unutar 8 radnih dana (ne uključujući otoke) od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika pružatelja dostave pošiljaka.

Nadalje, rokovi isporuke naručene raspoložive robe za neke od HR otoka ne podliježu navedenom  roku isporuke od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika dostavne službe te variraju od otoka do otoka.

Cijena dostave?
Za Republiku Hrvatsku dostava se naplaćuje 5,00 eura. Za Austriju, Sloveniju i Njemačku dostava se naplaćuje 8,00 eura.

Zemlje u koje šaljemo proizvode
Proizvode kupljene u internet trgovini Cici Nails dostavljamo na području Republike Hrvatske, Austrije, Slovenije i Njemačke.

Pakiranje
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Web trgovina www.cicinails.net trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, www.cicinails.net nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.