Akcija!

Gellak set #1 (-35%)

Original price was: 155,23 €.Current price is: 100,90 €.

Drage klijentice pripremili smo za vas posebnu ponudu u novoj liniji Cici nails brenda pod nazivom IVA. 

Linija brenda IVA vam nudi priliku upoznavanje Cici nails proizvoda te kupnjom ovog seta ostvarujete 35 % popusta za kupnju.

Set je kreiran kako za profesionalce tako i za početnike.

Na zalihi

Opis

SET SE SASTOJI OD :

Set odličan za početnike nakon završene edukacije i za klijentice koje još nisu probale Cici nails materijale.

U novoj liniji brenda IVA su točeni svi dobro poznati materijali Cici nails brenda.

 

Drage klijentice kod rada sa gellakom možete koristiti obje baze iz ovog seta. Razlika između master baze i all in one bb je u tome što je master baza rijetka i ide isključivo u tankom sloju ispod mpb-a i hard biab-a dok all in one baza je gušća te također može ići tanko no ovu bazu možete i samostalno koristiti za bazni sloj i dizanje apexa te je odlična i za ljetno vrijeme kada se uređuju nokti na nogama.

Preporuka je prvo dobro pripremiti nokatnu ploču te nakon toga nanijeti dehidrator koji će izvući višak vlage iz nokatne ploče. Zatim možete odabrati bazu po vlastitom izboru te je nanijeti tanko u utrljavajućem sloju(to je sloj kojeg četkicom kao da umasiramo u nokat kojeg smo ranije pripremili te na taj način baza ulazi u načete listiće nokatne ploče čime stvaramo kvalitetnu adheziju).Bazu polimeriziramo u tankom sloju 60sec u uv led comby lampi 48w ili uv led exclusive lampi 48w.

Drage klijentice imajte na umu da određene lampe na tržištu mogu stvoriti opekline nokatnog ležišta.( Ukoliko Vas zanima više o tome,kontaktirajte nas)

Na polimerizirani inhibicioni sloj baze(sloj koji ima sirovi sloj-ljepljivi) stavljamo tanko sloj mpb-a ili hard biaba (taj tanki sloj nazivamo klizni sloj) te ne polimeriziramo u lampi nego na njega stavljamo direktno kuglicu materijala kojom gradimo nokat pazeći na apex i bočne lateralne stranice nokta. Okrenemo ruku za bolju nivelaciju te se poslužimo tankim kistićem poput nail art linera 9 mm kojim ćemo materijal sa slobodnog ruba povući prema sredini. Tada stavljamo u lampu na polimerizaciju. Nakon polimerizacije mpb-a možete direktno nanositi sjaj dok nakon polimerizacije trebate radi kemijskog sastava odmastiti proizvod prije sjaja jer u sebi ne sadrži sastojak koji je zadužen za ljepljenje sloja na sloj no ovakvim sastavom smo dobili HARD BIAB-čvrsti gel u bočici odlične teksture kojeg možete koristiti i na duge nokte dok MPB ipak preporučamo na klasične salonske dužine. Prije nanošenja boje ili sjaja uvijek savjetujemo proći korake poliranja od grublje do nježnije gritaže jer će te tako dobiti sjaj sa najlijepšim odsjajem :). Na samom kraju nanosimo Glow up.

Sve ove proizvode nakon isprobavanja možete kupiti  pojedinačno i isključivo pod brendom Cici Nails. Ova posebna ponuda u našoj novoj liniji brenda je za sve početnike i profesionalce koji žele isprobati našu kvalitetu.