Ljepota, kvaliteta i strast za njegu noktiju su temelji Cici Nails brenda. Naša opuštena i prirodna estetika definira naš brend te se odražava u svakom proizvodu koji stvaramo.

Kristina Mihelčić, vlasnica brenda, pokrenula je našu priču prije 15 godina, prvenstveno zbog nedostatka zadovoljavajuće ponude na tržištu. Od tada, aktivno slušamo naše kupce i kontinuirano radimo na rješenjima za njihove potrebe u svijetu salonskog rada.

Naši proizvodi su rezultat pažljivog odabira i suradnje sa stručnjacima s višegodišnjim iskustvom. Slijedimo trendove, ali se istovremeno trudimo kreirati proizvode koji će olakšati rad nail tehničarima i osigurati vrhunski dojam kod klijenata.

Kvaliteta je naš zaštitni znak, što potvrđuje i priznanje Europske Unije za našu predanost visokim standardima. Registracija europskog žiga “CICI NAILS” pruža zaštitu brenda u svim državama članicama EU, pojačava tržišnu prisutnost, pravnu sigurnost, komercijalnu prednost i omogućuje dugoročna prava na korištenje žiga.

Sve više se okrećemo ekološki prihvatljivim rješenjima, smanjujući upotrebu plastike i koristeći reciklirane materijale u pakiranju.

U Cici Nailsu naglašavamo važnost edukacije prije kupnje proizvoda, jer vjerujemo da nokti zahtijevaju više od površinskog pristupa. Otvoreni smo za dijeljenje znanja i pružanje podrške našim klijentima u svakom koraku, što svakodnevno potvrđujemo putem objava u našoj Facebook grupi.

Ako tražite brend koji kombinira vrhunsku kvalitetu, ljubaznost i pristupačnost, došli ste na pravo mjesto. Budite dio naše zajednice koja cijeni ljepotu, kvalitetu i profesionalnost. Vaši nokti zaslužuju najbolje, zaslužuju Cici Nails.