Darija Bonić

Prva službena edukatorica Cici Nails brenda i vlasnica salona Darija Nails & Beauty u Zagrebu u Lučkom.

Ovim poslom počela sam se slučajno baviti, inače sam magistrica ekonomije, a završila sam Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Krajem 2020. godine počinjem s radom i odmah se stvorila ljubav prema ovom poslu. Za Cici Nails brend prvi put čujem u 2021. godini, a ubrzo nakon toga dolazi i do suradnje izmedju nas. Sa edukacijama sam započela 2022. godine.

Edukacije se održavaju u salonu Darija Nails & Beauty u Zagrebu. U ponudi su edukacije za početnike, ali i za napredne nail- tehničare, koje mogu biti grupne ili individualne. Uskoro će biti dostupne i online edukacije. Nakon edukacije uvijek sam dostupna tu za Vas kao mentor za sva pitanja i nedoumice.

Za sva ostala pitanja možete mi se obratiti na 095 587 0944

Ana Božičević 

Edukator i vlasnica salona i akademije za nokte “Academy nails Ana Božičević”. Nalazim se na istočnom djelu lijepe naše u Starim Mikanovcima.

U nail svijetu našla sam se 2019 godine kada sam odlučila otići na edukaciju samo kako bih naučila samoj sebi raditi nokte. Tu se rodila velika ljubav prema ovom poslu i još veća želja za napredovanjem. Iza mene je puno edukacija, rada i prakse.

Sada svoje znanje djelim s vama. Od edukacija u živo, koje održavam u svom salonu do on line edukacija koje možete pratiti iz udobnosti svog doma.

Veselim se svakoj novoj učenici i druženju s vama! Više informacija možete dobiti na 099 223 1766